Nutriční hodnoty (Salát z rybiček v tomatě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 95,21 g |
| – nasycené | 34,80 g |
| – nenasycené | 47,43 g |
| –– mononenasycené | 34,53 g |
| –– polynenasycené | 12,90 g |
| ––– omega 3 | 2,78 g |
| Vláknina | 10,25 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 3,09 g |
| Sůl | 7,58 g |
| Sacharidy | 24,75 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g konzervovaných rybiček v tomatě | Sardinky v oleji | 250 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 75 g 75 g cibule | Cibule čerstvá | 75 g |
| 50 g 50 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 50 g |
| 50 g 50 g sterilovaného celeru | Celer bulva sterilovaná | 50 g |
| 3 3 vejce (uvařené natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |