Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie620 kJ /
148 kcal
Bílkoviny4,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,58 g
Tuky0,84 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,53 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,03 g
Vláknina3,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy28,60 g
– cukry6,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
2 2 mrkve (střední) Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel (střední) Petržel kořenová čerstvá
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
špetka špetka nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.