Nutriční hodnoty (Kuřecí omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 620 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
| Tuky | 0,84 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,53 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 3,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
| – cukry | 6,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 mrkve (střední) | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel (střední) | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka nového koření | Nové koření | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |