Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí paella z brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 074 kJ / 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,23 g |
| Tuky | 16,54 g |
| – nasycené | 1,92 g |
| – nenasycené | 13,89 g |
| –– mononenasycené | 11,13 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 17,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 628 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 68,72 g |
| – cukry | 25,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory vařené ve slupce a oloupané | Brambor zimní | 200 g |
| 4 4 vykostěné kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 50 g 50 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 50 g |
| 100 g 100 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mleté chilli | Chilli paprička sušená | |
| 1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |