Nutriční hodnoty (Brokolice v sýrové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 642 kJ / 393 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,28 g |
| Tuky | 12,61 g |
| – nasycené | 8,51 g |
| – nenasycené | 3,55 g |
| –– mononenasycené | 2,74 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 966 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 16,22 g |
| – cukry | 10,12 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 PL 1 PL tuku na osmahnutí cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 15 g |
| 1 1 střední cibule - nakrájet jemně | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g brokolice - rozebrat na malé růžičky, košťál nepoužívat | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
| mléko nebo smetanu podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |