Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolice v sýrové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 642 kJ /
393 kcal
Bílkoviny47,28 g
– z toho živočišné bílkoviny35,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,28 g
Tuky12,61 g
– nasycené8,51 g
– nenasycené3,55 g
–– mononenasycené2,74 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 966 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy16,22 g
– cukry10,12 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 PL 1 PL tuku na osmahnutí cibulky Cibulka jarní čerstvá 15 g
1 1 střední cibule - nakrájet jemně Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g brokolice - rozebrat na malé růžičky, košťál nepoužívat Brokolice čerstvá 250 g
100 g 100 g taveného sýra Sýr tavený 100 g
mléko nebo smetanu podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.