Nutriční hodnoty (Brokolice v sýrové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 642 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,28 g |
Tuky | 12,61 g |
– nasycené | 8,51 g |
– nenasycené | 3,55 g |
–– mononenasycené | 2,74 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 16,22 g |
– cukry | 10,12 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 PL 1 PL tuku na osmahnutí cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 15 g |
1 1 střední cibule - nakrájet jemně | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g brokolice - rozebrat na malé růžičky, košťál nepoužívat | Brokolice čerstvá | 250 g |
100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
mléko nebo smetanu podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |