Nutriční hodnoty (Ovocný koláč z jogurtového těsta s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 970 kJ / 4 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,50 g |
Tuky | 162,66 g |
– nasycené | 57,00 g |
– nenasycené | 91,10 g |
–– mononenasycené | 69,01 g |
–– polynenasycené | 22,09 g |
––– omega 3 | 4,98 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 557,44 g |
– cukry | 247,91 g |
––– laktóza | 9,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
80 g 80 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
8 lžic 8 lžic másla | Máslo kravské | 80 g |
ovoce - rebarbora, broskve | Dužina broskve čerstvá |