Nutriční hodnoty (Ovocný koláč z jogurtového těsta s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 970 kJ / 4 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,50 g |
| Tuky | 162,66 g |
| – nasycené | 57,00 g |
| – nenasycené | 91,10 g |
| –– mononenasycené | 69,01 g |
| –– polynenasycené | 22,09 g |
| ––– omega 3 | 4,98 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 399 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 557,44 g |
| – cukry | 247,91 g |
| ––– laktóza | 9,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 80 g 80 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 8 lžic 8 lžic másla | Máslo kravské | 80 g |
| ovoce (rebarbora, broskve) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |