Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 129 kJ /
270 kcal
Bílkoviny4,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,95 g
Tuky2,56 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,69 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,13 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,25 g
– cukry24,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vykuchaní siveni Losos filet s kůží
čerstvé bylinky - rozmarýn, libeček, petrželka, estragon, koriandr, máta, šalvěj Petržel nať čerstvá
2-3 2-3 citrony (nebo limetky) Citrón čerstvý 225 g
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
4 4 cherry rajčata Rajčata cherry 120 g
máslo Máslo kravské
1 1 kyselejší, tvrdší jablko Jablko čerstvé 150 g
bílé víno (podle chuti) Víno bílé suché

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.