Nutriční hodnoty (Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 2,56 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,25 g |
– cukry | 24,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykuchaní siveni | Losos filet s kůží | |
čerstvé bylinky - rozmarýn, libeček, petrželka, estragon, koriandr, máta, šalvěj | Petržel nať čerstvá | |
2-3 2-3 citrony (nebo limetky) | Citrón čerstvý | 225 g |
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
4 4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 120 g |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 kyselejší, tvrdší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
bílé víno (podle chuti) | Víno bílé suché |