Nutriční hodnoty (Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,95 g |
| Tuky | 2,56 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 19,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,25 g |
| – cukry | 24,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vykuchaní siveni | Losos filet s kůží | |
| čerstvé bylinky - rozmarýn, libeček, petrželka, estragon, koriandr, máta, šalvěj | Petržel nať čerstvá | |
| 2-3 2-3 citrony (nebo limetky) | Citrón čerstvý | 225 g |
| 1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 4 4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 120 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 kyselejší, tvrdší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| bílé víno (podle chuti) | Víno bílé suché |