Nutriční hodnoty (Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
| Tuky | 41,77 g |
| – nasycené | 17,73 g |
| – nenasycené | 17,95 g |
| –– mononenasycené | 15,52 g |
| –– polynenasycené | 2,42 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 1,33 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,31 g |
| Sacharidy | 17,77 g |
| – cukry | 5,09 g |
| ––– laktóza | 3,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřová plec | Vepřová plec | 500 g |
| 150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice (nemusí být) | Hořčice dijonská | 6 g |
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| olej | Olej řepkový |