Nutriční hodnoty (Pečené papriky s bramborovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 594 kJ / 1 098 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,83 g |
| Tuky | 18,51 g |
| – nasycené | 4,09 g |
| – nenasycené | 8,89 g |
| –– mononenasycené | 6,53 g |
| –– polynenasycené | 2,36 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 32,75 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 176,45 g |
| – cukry | 48,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké masité papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| tvrdý sýr na strouhání asi 250 g | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3/4 kg 3/4 kg vařených oloupaných brambor (podle velikosti paprik) | Brambor zimní | 750 g |
| olej | Olej řepkový | |
| velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé |