Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu

Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel. Máme pro vás lahodný recept s pikantní marinádou a černým pivem. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění vás měkkým šťavnatým masem uvnitř s křupavou kůží na povrchu.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava, plus marinovani)

6. 12. 2014 16:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 434 kJ / 343 kcal
Bílkoviny5,28 g
Tuky3,54 g
Vláknina4,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,60 g
Sacharidy63,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

1. 1. 2022 13:23

děkuji za důvěru a těším se foto:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 12. 2021 16:46

suslajda: Plec putovala zpátky do mrazáku, dnes ráno jsem poslala manžela pro koleno. Konečně se podařilo koleno koupit! Od pondělí neměli!
Tak jsem dala do pácu, a pác jsem trošku přisolila, v receptu sůl nemáš a sojovka a francouzská hořčice, jsou slané dost, ale pro sichr jsem sůl přidala i do pácu. Dala jsem to rovnou do pekáče, v kterém se to bude péct. Pivo sice černé, ale nic moc! Ani jsem nevěděla, že je tady na Slovensku,je tak malý sortiment černých piv! :-O A skočit si ke Flekům, je trošku z ruky!;-) Snad to dobře dopadne, zítra ráno strčím do trouby. Já budu mít skvělý oběd <3a ty fotku k receptu, slibuji.:-D

danava

31. 12. 2021 15:21

Uvařeno - upečeno již několikrát . Výborné , rodina jinak koleno nechce.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 12. 2021 11:49

suslajda: Tak bezim vybrat z mrazaku plec.:-*Mimochodem,by me zajimalo, kde vzal ten kuchtik, ve videu tak tupy nuz, to nebyl profik.:-D:-D:-D

suslajda suslajda

30. 12. 2021 10:56

Určitě můžeš plec, nebála bych se ani libového boku :-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 12. 2021 22:08

suslajda: Nedalo by se použít jiné vepřové maso, už od pondělku nemají nikde koleno ? :-((

julie z moravy

26. 12. 2021 16:27

Naloženo a upečeno. Jen jsem pekla prvně s víkem, potom bez víka. Vynikající. Ďekuji za recept.

Martin.vlk Martin.vlk

29. 1. 2019 10:39

Naprosto luxusní:-) jen jsem obrátil postup nejdřív jsem to 3 hodiny pekl zakryté a potom jsem to dopekl odkryté, kvůli kůrčičce:)

Lubík

29. 5. 2017 22:28

Recept je super, jen jsem to pak pekl zakryté na 110 šest a půl hodiny a pak ještě půl hodiny na 180 odkryté. Dopadlo to snad ještě o fous líp. :-p

Vladka H. Vladka H.

22. 1. 2017 18:57

:-KVyzkouším....

dadka

28. 1. 2016 20:55

koleno a pivo koupeno,zítra se dá marinovat a v sobotu bude perfektní večeře:-p

Miluška Pešková

26. 1. 2016 13:21

Právě jsem tento recept oběvila a už se těšín až kolínko udělám:-8

dadka

25. 1. 2016 21:24

to musí být moc dobré:-p

suslajda suslajda

3. 1. 2016 12:15

Honza:děkuji za a jsem ráda, že chutnalo:-K

Honza

2. 1. 2016 18:11

Udělal jsem podle receptu na Nový rok a opravdu vynikající.:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené koleno na černém pivu koleno na černém pivu vepřové koleno na černém pivu pečené vepřové koleno na černém pivu vepřové koleno na pive nejlepší pečené vepřové koleno marinované marinovane veprove koleno pecene koleno na cernem pive pečené vepřové koleno na černém pivě marinované pečené vepřové koleno veprove koleno na cernem pive naložené vepřové koleno pečené koleno na pivu veprové koleno marinovane pečené koleno koleno na cernem pive pečene vepřove koleno na pivě marinované koleno pecené koleno na pivě koleno na pivu

Suroviny: koleno vepřové, sůl, pivo černé, pivo černé, cukr třtinový, zázvor čerstvý, kečup ostrý, omáčka sojová, hořčice dijonská, česnek

TopRecepty.cz

Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D29Y