Nutriční hodnoty (Croquembouche)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 27 924 kJ / 6 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,38 g |
Tuky | 332,84 g |
– nasycené | 189,52 g |
– nenasycené | 112,66 g |
–– mononenasycené | 98,18 g |
–– polynenasycené | 14,48 g |
––– omega 3 | 2,41 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,54 g |
Sacharidy | 809,74 g |
– cukry | 681,18 g |
––– laktóza | 41,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
95 g 95 g másla | Máslo kravské | 95 g |
1 1 velká špetka soli | Sůl mořská | |
12 g 12 g cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
150 g 150 g hladké mouky prosáté | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
5 5 vajec střední velikosti | Vejce slepičí | 350 g |
250 ml 250 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 250 ml |
25 g 25 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 25 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
1 1 velké vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 velké žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1/2 1/2 vanilkového lusku | Vanilkové lusky | |
200 g 200 g jahodového pyré | ||
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
480 ml 480 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 480 ml |
60 g 60 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 60 ml |
1 lžička 1 lžička čistého vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
1 špetka 1 špetka hrubé soli | Sůl mořská | |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
80 g 80 g kukuřičného sirupu | Sirup kukuřičný | |
60 ml 60 ml vody | Voda | 60 ml |