Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna na zázvoru, paprice a rajském)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 579 kJ /
1 094 kcal
Bílkoviny65,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,14 g
Tuky19,00 g
– nasycené2,62 g
– nenasycené15,03 g
–– mononenasycené5,67 g
–– polynenasycené9,36 g
––– omega 30,48 g
Vláknina113,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy111,71 g
– cukry23,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 300 g 300 g cizrny Cizrna 300 g
1 1 kávová lžička nové koření mleté Nové koření mleté
několik kuliček kuliček koriandru Koriandr semena
1 1 kávová lžička sezamových semínek Sezam loupaný
několik kuliček kuliček černého pepře Pepř černý
1 1 polévkové lžíce sušené cibule (nahradíme lžící čerstvé cibule nakrájené nadrobno) Cibule sušená
1 KL 1 KL Bruskety bylinkové (lze vynechat)
tuk (já slunečnicový olej) Margarín
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
1/2 1/2 žluté cibule Cibule čerstvá 35 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
asi 3 cm 3 cm zázvoru Zázvor sušený
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 masitá žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
na zahuštění: asi 2 polévkové lžíce lžíce hladké mouky (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.