Nutriční hodnoty (Cizrna na zázvoru, paprice a rajském)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 579 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,14 g |
Tuky | 19,00 g |
– nasycené | 2,62 g |
– nenasycené | 15,03 g |
–– mononenasycené | 5,67 g |
–– polynenasycené | 9,36 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 113,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 111,71 g |
– cukry | 23,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 300 g 300 g cizrny | Cizrna | 300 g |
1 1 kávová lžička nové koření mleté | Nové koření mleté | |
několik kuliček kuliček koriandru | Koriandr semena | |
1 1 kávová lžička sezamových semínek | Sezam loupaný | |
několik kuliček kuliček černého pepře | Pepř černý | |
1 1 polévkové lžíce sušené cibule (nahradíme lžící čerstvé cibule nakrájené nadrobno) | Cibule sušená | |
1 KL 1 KL Bruskety bylinkové (lze vynechat) | ||
tuk (já slunečnicový olej) | Margarín | |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
1/2 1/2 žluté cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
asi 3 cm 3 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 masitá žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
na zahuštění: asi 2 polévkové lžíce lžíce hladké mouky (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká |