Srnčí biftečky

martinahayek Kuchař: martinahayek

Jiné maso 3 názory

Suroviny

srnčí hřbet
slanina
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Odblaněný srnčí hřbet nakrájíme na biftečky cca 7cm, osolíme, opepříme, zabalíme do slaniny a ovážeme provázkem.

  2. Zprudka osmahneme na pánvi z každé strany asi tak minutu a dáme ještě do trouby pod gril asi tak na 5 minut. Podáváme se šťouchanými brambory a brusinkovou omáčkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Srnčí biftečky

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Veronika.Hrozna:Dnes sem upekla,a mohu potvrdit "delikatesa"jenom jsme se olizovali.Pekla jsem ,ale trochu déle v troubě,aby se to dukladně prohřálo nejprve 10 minut přikryté alobalem a pak ještě 10 minu pod slabším grilem. Mám ráda,když se z hygienických duvodu ta divočina dukladně prohřeje.Nakonec kousíček másla na každý dílek,ale velice málo jenom tenoučkej pláteček.
    Dávala jsem brambory a plněnou uvařenou hrušku s brusinkami!

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Dana61:No já mám jeden v mrazáku a dlouho přemýšlím co sním! Asi ho v této podobě ihned udélám a sním! Ale bažanta na polévku už nemám:-((,sežráno ! :-D Ale brzo bude ,lovecká sezóna už pomalu začne!:-D

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    biftečky jsou určitě vynikající - ale je pro mne to samé jako ten bažant na polévku - asi bude muset do lesa:-D:yes:
    Sbíhají se mi sliny:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: srnčí maso recepty srnčí na grilu srnčí na gril srnci biftek srnci bifteky srnčí maso na grilu srnci hrbet na grilu srnči na panvi biftek ze srnčího srnka na grilu srnčí maso na gril srnčí hřbet biftek srnčí srnci panenka na grilu biftečky ze srnčího srnci biftek ze svickove srncí medailonky na grilu srnec na grilu srnčí biftek slanina srnci s brusinkovou omackou

Zapomněl/a jsem heslo