Nutriční hodnoty (Nizozemská treska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 33,32 g |
| – nasycené | 9,92 g |
| – nenasycené | 22,36 g |
| –– mononenasycené | 16,78 g |
| –– polynenasycené | 5,57 g |
| ––– omega 3 | 1,69 g |
| Vláknina | 5,56 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,83 g |
| – cukry | 4,91 g |
| ––– laktóza | 0,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kusy 2 kusy tresky | Treska filet | |
| 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česnek | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| citrón na ozdobu | Citrón čerstvý | |
| 20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky másla | Máslo kravské | 16 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tekutého chilli | Chilli omáčka | |
| sůl | Sůl mořská |