Nutriční hodnoty (Nizozemská treska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 33,32 g |
– nasycené | 9,92 g |
– nenasycené | 22,36 g |
–– mononenasycené | 16,78 g |
–– polynenasycené | 5,57 g |
––– omega 3 | 1,69 g |
Vláknina | 5,56 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,83 g |
– cukry | 4,91 g |
––– laktóza | 0,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kusy 2 kusy tresky | Treska filet | |
60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
2 stroužky 2 stroužky česnek | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
citrón na ozdobu | Citrón čerstvý | |
20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
2 lžičky 2 lžičky másla | Máslo kravské | 16 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky tekutého chilli | Chilli omáčka | |
sůl | Sůl mořská |