Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 651 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,12 g |
Tuky | 26,88 g |
– nasycené | 3,82 g |
– nenasycené | 22,97 g |
–– mononenasycené | 17,28 g |
–– polynenasycené | 5,69 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 54,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 129,09 g |
– cukry | 13,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek červené loupané čočky neuvařené | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
1 1 střední cibule nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 rajče na kostičky | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 chilli paprička nadrobno | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 cm čerstvého zázvoru na plátky | Zázvor čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku utřeného | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |