Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 651 kJ /
1 112 kcal
Bílkoviny63,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,12 g
Tuky26,88 g
– nasycené3,82 g
– nenasycené22,97 g
–– mononenasycené17,28 g
–– polynenasycené5,69 g
––– omega 30,02 g
Vláknina54,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy129,09 g
– cukry13,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek červené loupané čočky neuvařené Čočka hnědá neloupaná 250 g
1 1 střední cibule nadrobno Cibule čerstvá 70 g
1 1 rajče na kostičky Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 chilli paprička nadrobno Chilli paprička čerstvá
1 1 cm čerstvého zázvoru na plátky Zázvor čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku utřeného Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.