Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,06 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,59 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,47 g | 
| Tuky | 128,09 g | 
| – nasycené | 62,21 g | 
| – nenasycené | 63,96 g | 
| –– mononenasycené | 54,19 g | 
| –– polynenasycené | 9,77 g | 
| ––– omega 3 | 0,19 g | 
| Vláknina | 34,75 g | 
| Cholesterol | 105 mg | 
| Sodík | 2,66 g | 
| Sůl | 6,88 g | 
| Sacharidy | 66,89 g | 
| – cukry | 48,83 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hovězího srdce | Srdce hovězí | |
| 200 g 200 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g | 
| 1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 1 cibule i se slupkou | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 l 2 l vařící vody | Voda | 2000 ml | 
| uvařené hovězí srdce | Srdce hovězí | |
| 1 1 širší plátek uzené slaniny | Špek | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1/4 kostky 1/4 kostky bujonu | Bujón hovězí | 2.5 g | 
| 150 ml 150 ml vařící vody | Voda | 150 ml | 
| 650 g 650 g očištěné kedlubny | Kedluben čerstvý | 650 g | 
| 150 g 150 g libovolné slaniny | Špek | 150 g | 
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g | 
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |