Nutriční hodnoty (Kedlubnová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
| Tuky | 21,30 g |
| – nasycené | 5,86 g |
| – nenasycené | 10,63 g |
| –– mononenasycené | 8,26 g |
| –– polynenasycené | 2,37 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 528 mg |
| Sodík | 584 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 0,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední až větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 měkký tvaroh (tučnost dle libosti) | Tvaroh polotučný | |
| 2 trojúhelníčky 2 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 24 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy (podle chuti) | Majonéza | 30 g |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (podle potřeby) | Pepř černý mletý | |
| pažitka nebo petrželka (na ozdobu) | Pažitka čerstvá |