Nutriční hodnoty (Kedlubnová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 21,30 g |
– nasycené | 5,86 g |
– nenasycené | 10,63 g |
–– mononenasycené | 8,26 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 13,80 g |
– cukry | 7,60 g |
––– laktóza | 0,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední až větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 měkký tvaroh (tučnost dle libosti) | Tvaroh polotučný | |
2 trojúhelníčky 2 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy (podle chuti) | Majonéza | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
mletý pepř (podle potřeby) | Pepř černý mletý | |
pažitka nebo petrželka (na ozdobu) | Pažitka čerstvá |