Nutriční hodnoty (Rukolový salát s hruškou (jablkem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 537 kJ / 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,33 g |
| Tuky | 2,33 g |
| – nasycené | 0,35 g |
| – nenasycené | 1,40 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,67 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,67 g |
| – cukry | 0,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-400 g 300-400 g rukoly | Rukola čerstvá | 350 g |
| 4-5 ks 4-5 ks sladké hrušky ( nebo jablek ) | Hruška čerstvá | |
| 3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| tvrdý slaný sýr parmazán nebo pecorino | Parmezán |