Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citronová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 789 kJ /
4 013 kcal
Bílkoviny63,98 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,26 g
Tuky133,76 g
– nasycené14,71 g
– nenasycené104,53 g
–– mononenasycené74,50 g
–– polynenasycené30,03 g
––– omega 38,35 g
Vláknina12,54 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 532 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy631,98 g
– cukry409,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce L Vejce slepičí 280 g
280 g 280 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 280 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody (nebo mléka) Voda 100 ml
1 1 citron (šťáva i kůra) Citrón čerstvý 90 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka (nebo strouhanka) na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce horké vody Voda 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.