Nutriční hodnoty (Červenorybízová pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 255 kJ / 1 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 78,00 g |
| – nasycené | 51,20 g |
| – nenasycené | 23,45 g |
| –– mononenasycené | 20,55 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 105,50 g |
| – cukry | 102,50 g |
| ––– laktóza | 14,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 50 g 50 g jemného krystalového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 500 g 500 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |