Nutriční hodnoty (Fazolový salát s celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 528 kJ / 1 799 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 118,92 g |
| Tuky | 4,52 g |
| – nasycené | 1,69 g |
| – nenasycené | 2,69 g |
| –– mononenasycené | 0,57 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 103,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 273,10 g |
| – cukry | 20,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bílých fazolí | Fazole bílé | 500 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| tvrdý sýr (čím více, tím lépe) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| celý celer | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 celá velká tatarka | Tatarská omáčka | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |