Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborný domácí perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie49 877 kJ /
11 921 kcal
Bílkoviny187,86 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny153,50 g
Tuky558,24 g
– nasycené53,09 g
– nenasycené474,16 g
–– mononenasycené328,55 g
–– polynenasycené145,61 g
––– omega 342,36 g
Vláknina52,70 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy1 510,00 g
– cukry618,00 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 hrnků 5 hrnků hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1250 g
2 hrnky 2 hrnky cukru Cukr bílý 500 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
3 lžíce 3 lžíce marmelády Marmeláda jahodová 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 hrnky 2 hrnky oleje Olej řepkový 500 ml
čokoládová poleva (nemusí být) Čokoládová poleva
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.