Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s čokojogurtovým krémem, hroznovým vínem a ostružinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 455 kJ /
2 499 kcal
Bílkoviny115,09 g
– z toho živočišné bílkoviny101,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,68 g
Tuky94,79 g
– nasycené36,54 g
– nenasycené42,67 g
–– mononenasycené33,41 g
–– polynenasycené9,26 g
––– omega 31,36 g
Vláknina18,87 g
Cholesterol 1,65 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,51 g
Sacharidy286,89 g
– cukry214,67 g
––– laktóza40,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic cukru krupice Cukr bílý 72 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 kg 1 kg bílého smetanového jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5%
250 ml 250 ml smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 250 ml
200 ml 200 ml vlažné vody Voda 200 ml
2 2 želatinové ztužovače (Dr. Oetker) Ztužovač želatinový
100 g 100 g jahodové čokolády (nebo bílé) Čokoláda mléčná 30% 100 g
300 g 300 g hroznového vína Hroznové víno čerstvé 300 g
100 g 100 g ostružin Ostružiny čerstvé 100 g
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 1 čiré želé (Dr. Oetker, není nutné) Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.