Nutriční hodnoty (Řezy s čokojogurtovým krémem, hroznovým vínem a ostružinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 455 kJ / 2 499 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,68 g |
| Tuky | 94,79 g |
| – nasycené | 36,54 g |
| – nenasycené | 42,67 g |
| –– mononenasycené | 33,41 g |
| –– polynenasycené | 9,26 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 18,87 g |
| Cholesterol | 1,65 g |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,51 g |
| Sacharidy | 286,89 g |
| – cukry | 214,67 g |
| ––– laktóza | 40,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 72 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 kg 1 kg bílého smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 200 ml 200 ml vlažné vody | Voda | 200 ml |
| 2 2 želatinové ztužovače (Dr. Oetker) | Ztužovač želatinový | |
| 100 g 100 g jahodové čokolády (nebo bílé) | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
| 300 g 300 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 1 čiré želé (Dr. Oetker, není nutné) | Želatina cukrářská |