Nutriční hodnoty (Svěží broskvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 160 kJ / 4 818 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,25 g |
| Tuky | 221,74 g |
| – nasycené | 127,93 g |
| – nenasycené | 81,20 g |
| –– mononenasycené | 70,40 g |
| –– polynenasycené | 10,80 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 527 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 623,90 g |
| – cukry | 371,10 g |
| ––– laktóza | 1,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 125 g 125 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
| 3 3 velké broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové štávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |