Nutriční hodnoty (Svěží broskvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 160 kJ / 4 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,25 g |
Tuky | 221,74 g |
– nasycené | 127,93 g |
– nenasycené | 81,20 g |
–– mononenasycené | 70,40 g |
–– polynenasycené | 10,80 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 623,90 g |
– cukry | 371,10 g |
––– laktóza | 1,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
125 g 125 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
3 3 velké broskve | Dužina broskve čerstvá | |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové štávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |