Nutriční hodnoty (Rané zelí s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 289 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,70 g |
| Tuky | 15,75 g |
| – nasycené | 3,82 g |
| – nenasycené | 7,36 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,52 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kvalitní sojové omáčky (Tamari) | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce lněného oleje | Olej lněný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |