Polévka risi-bisi s hříbky

maris Kuchařka: maris

Polévky 37 názorů

Suroviny

200 g čerstvého hrášku ( nebo mraženého )
200 g uvařené rýže
2-3 hříbky
drůbeží vývar
1 lžíce másla
sůl
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi rozehřejeme lžíci másla, vložíme hříbky pokrájené na tenké plátky, osolíme a podusíme je doměkka. Je-li třeba, podlijeme trochou vody.

  2. V hrnci přivedeme k varu vývar, nasypeme hrášek a krátce povaříme / mražený delší dobu než čerstvý /.

  3. Přidáme rýži, kterou jsme připravili podle návodu, podušené houby a na konec jemně pokrájenou pažitku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 47 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka risi-bisi s hříbky

1 2 3

Tématické fráze: risi bisi polévka risibisi hovězí vývar risi bisi polévka rizi bizi hovězí risi bisi polévka rysi bysi rissi bissi polévka risibisy polévka risibisy risibisi hovězí vývar rizi-bizi polévka misi bisi polévka misi bisi rysi bisi polívka rissi bissi hovězí polévka risi-bisi polevkarisidisi polevkarisidisi polévka z mražených hříbků recept úprava mražených hřibků

Zapomněl/a jsem heslo