Nutriční hodnoty (Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 489 kJ / 6 092 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,50 g |
| Tuky | 261,54 g |
| – nasycené | 153,09 g |
| – nenasycené | 92,43 g |
| –– mononenasycené | 81,58 g |
| –– polynenasycené | 10,85 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 19,65 g |
| Cholesterol | 1,75 g |
| Sodík | 868 mg |
| Sůl | 2,53 g |
| Sacharidy | 756,64 g |
| – cukry | 279,19 g |
| ––– laktóza | 36,09 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 330 ml 330 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 330 ml |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| červený rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
| 80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 150-160 g 150-160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 155 g |
| tuk | Margarín | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |