Nutriční hodnoty (Darininy bodášky - pečené vdolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 981 kJ / 3 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,75 g |
Tuky | 150,48 g |
– nasycené | 91,51 g |
– nenasycené | 53,68 g |
–– mononenasycené | 46,11 g |
–– polynenasycené | 7,57 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 642 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 534,58 g |
– cukry | 186,33 g |
––– laktóza | 18,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 strouhaný perník | Perník strouhaný | |
100 g 100 g jemného krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |