Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Darininy bodášky - pečené vdolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 981 kJ /
3 820 kcal
Bílkoviny73,45 g
– z toho živočišné bílkoviny16,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,75 g
Tuky150,48 g
– nasycené91,51 g
– nenasycené53,68 g
–– mononenasycené46,11 g
–– polynenasycené7,57 g
––– omega 30,79 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 642 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy534,58 g
– cukry186,33 g
––– laktóza18,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
sůl Sůl mořská
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 strouhaný perník Perník strouhaný
100 g 100 g jemného krupicového cukru Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.