Nutriční hodnoty (Pizza podle Bystrca z Moravy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 587 kJ / 2 052 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,33 g |
| Tuky | 60,92 g |
| – nasycené | 9,08 g |
| – nenasycené | 50,15 g |
| –– mononenasycené | 40,02 g |
| –– polynenasycené | 10,12 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 34,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 308,59 g |
| – cukry | 43,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| voda | Voda | |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (nepoužívejte sušené) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| 400 g 400 g spařených oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
| sýr eidam (gouda, mozzarela, parmazán, niva atd.) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| lovecký salám (šunka, vysočina, paprikáš atd.) | Suchý salám | |
| oregano | Oregano sušené |