Nutriční hodnoty (Křupavý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 543 kJ / 847 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 44,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g | 
| Tuky | 59,25 g | 
| – nasycené | 10,98 g | 
| – nenasycené | 45,91 g | 
| –– mononenasycené | 24,53 g | 
| –– polynenasycené | 21,38 g | 
| ––– omega 3 | 0,44 g | 
| Vláknina | 4,95 g | 
| Cholesterol | 114 mg | 
| Sodík | 2,35 g | 
| Sůl | 5,85 g | 
| Sacharidy | 31,49 g | 
| – cukry | 3,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 hlávkový salát nebo ledový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 100 g 100 g pršutu nebo anglické slaniny | Pršut | 100 g | 
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g | 
| 1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice nebo francouzské hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml | 
| 3 3 menší syrové brambory | Brambor zimní | 150 g | 
| parmazán | Parmezán |