Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rizoto z jednoho hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 342 kJ /
1 994 kcal
Bílkoviny38,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,44 g
Tuky5,95 g
– nasycené1,33 g
– nenasycené3,89 g
–– mononenasycené1,65 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,05 g
Vláknina25,99 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 928 mg
Sůl2,57 g
Sacharidy434,04 g
– cukry12,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks kuřecí čtvrtky (700 g) Kuře stehno s kůží
500 g 500 g kulatozrnné rýže nebo 4 ks vysypaných varných sáčků Rýže bílá kulatozrnná 500 g
3 ks 3 ks menších jarních cibulek i s natí Cibulka jarní čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 kostky 2 kostky zeleninového bujonu nebo slepičího bujonu Bujón zeleninový 20 g
250 g 250 g mražené zeleniny (mrkev + kukuřice + hrášek) Mrkev mražená 250 g
250 g 250 g mražené smaženice bez vajec nebo pánev usmažených čerstvých hub na másle
1/2 ČL 1/2 ČL bílého pepře Pepř bílý
1/2 ČL 1/2 ČL Čubrici Čubrica 5 g
1-2 ČL 1-2 ČL kari Kari 15 g
strouhaný sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.