Nutriční hodnoty (Rizoto z jednoho hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,44 g |
Tuky | 5,95 g |
– nasycené | 1,33 g |
– nenasycené | 3,89 g |
–– mononenasycené | 1,65 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 25,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 928 mg |
Sůl | 2,57 g |
Sacharidy | 434,04 g |
– cukry | 12,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks kuřecí čtvrtky (700 g) | Kuře stehno s kůží | |
500 g 500 g kulatozrnné rýže nebo 4 ks vysypaných varných sáčků | Rýže bílá kulatozrnná | 500 g |
3 ks 3 ks menších jarních cibulek i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 kostky 2 kostky zeleninového bujonu nebo slepičího bujonu | Bujón zeleninový | 20 g |
250 g 250 g mražené zeleniny (mrkev + kukuřice + hrášek) | Mrkev mražená | 250 g |
250 g 250 g mražené smaženice bez vajec nebo pánev usmažených čerstvých hub na másle | ||
1/2 ČL 1/2 ČL bílého pepře | Pepř bílý | |
1/2 ČL 1/2 ČL Čubrici | Čubrica | 5 g |
1-2 ČL 1-2 ČL kari | Kari | 15 g |
strouhaný sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |