Nutriční hodnoty (Zavařené václavky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 462 kJ / 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,84 g |
| Tuky | 3,90 g |
| – nasycené | 2,19 g |
| – nenasycené | 1,41 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 60,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 192 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 75,90 g |
| – cukry | 34,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg václavek | Václavka čerstvá | 1000 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| bobkový list dle chuti | Bobkový list sušený | |
| 1 1 Deko | Sůl mořská |