Nutriční hodnoty (Zavařené václavky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 462 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,84 g |
Tuky | 3,90 g |
– nasycené | 2,19 g |
– nenasycené | 1,41 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 60,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 75,90 g |
– cukry | 34,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg václavek | Václavka čerstvá | 1000 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
bobkový list dle chuti | Bobkový list sušený | |
1 1 Deko | Sůl mořská |