Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zavařené václavky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 462 kJ /
588 kcal
Bílkoviny35,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,84 g
Tuky3,90 g
– nasycené2,19 g
– nenasycené1,41 g
–– mononenasycené0,55 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,00 g
Vláknina60,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy75,90 g
– cukry34,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg václavek Václavka čerstvá 1000 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
sůl dle chuti Sůl mořská
bobkový list dle chuti Bobkový list sušený
1 1 Deko Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.