Nutriční hodnoty (Osvěžující fenyklovo - okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 240 kJ / 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,04 g |
| Tuky | 2,70 g |
| – nasycené | 0,76 g |
| – nenasycené | 1,94 g |
| –– mononenasycené | 1,30 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 43,20 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 polévkové lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 1 kávová lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 1-2 1-2 kávové lžičky bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |