Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová omáčka se dvěma druhy paprik a srdcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie684 kJ /
163 kcal
Bílkoviny6,76 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky4,43 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené1,81 g
–– mononenasycené0,53 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,18 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,27 g
– cukry10,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
větší mísa mísa míchaných hub Hřib čerstvý
1 1 menší vepřové srdce Srdce vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 hrsti 1-2 hrsti krájené kapie ve sladkokyselém nálevu Paprika červená čerstvá
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 smetana 33% Smetana kravská sladká 35%
trochu trochu kmínu Kmín
trochu trochu pepře Pepř černý
1 lžíci 1 lžíci mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
cca 500 ml 500 ml vývaru ze srdce Vývar hovězí 500 ml
kousek kousek másla nebo oleje Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.