Nutriční hodnoty (Rizoto s cuketou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 274 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,81 g |
Tuky | 1,40 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 0,42 g |
–– mononenasycené | 0,18 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 14,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 115,95 g |
– cukry | 16,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g rýže | Rýže bílá | 120 g |
350 g 350 g cukety | Cuketa čerstvá | 350 g |
5 5 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
700 ml 700 ml zeleninového vývaru (nebo drůbeží) | Vývar zeleninový | 700 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
parmazán (na posypání) | Parmezán |