Nutriční hodnoty (Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 466 kJ / 111 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,57 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g | 
| Tuky | 0,53 g | 
| – nasycené | 0,12 g | 
| – nenasycené | 0,29 g | 
| –– mononenasycené | 0,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,22 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 7,28 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 20 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 21,00 g | 
| – cukry | 11,06 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 8 8 chapadel z olihní větších(pokud jsou menší tak 12) | Oliheň | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| rukola | Rukola čerstvá | |
| 3-4 3-4 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| petržel kadeřavá | Petržel kořenová čerstvá | |
| čerstvý špenát | Špenát čerstvý | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| brambory | Brambor zimní | |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | 
 
	