Retro chlebíčky - debrecínkové
Jako tradiční pohoštění na oslavách a večírcích nesmí chybět obložené chlebíčky. Ty s bramborovým salátem patří mezi nejoblíbenější. Kromě salátu je ještě ozdobíme debrecínkou, vajíčkem, okurkou, paprikou a petrželkou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 398 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,94 g |
Tuky | 28,03 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 95,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Retro chlebíčky - debrecínkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M8p
Moje poznámka
Retro chlebíčky - debrecínkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M8p
Nejnovější recepty
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Houbové fleky
Přidáno před 4 hodinami
Banánový koláč s ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kočičí tanec s klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Vaječný nářez s medvědím česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové kuličky s třemi druhy dipů
Nadja před 31 minutami
Hovězí roštěná
Neregistrovaný před 1 hodinou
Piškotový dort s lehkým krémem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Šalamoun
Neregistrovaný před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 1 hodinou
Chlebíček z bílků
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Neregistrovaný před 1 hodinou
Mrkvové karbanátky s uzeným tofu
Neregistrovaný před 1 hodinou
Churros s čokoládou (Čuros)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
brambory,
vejce,
mrkev,
celer,
cibule,
okurky sterilované,
hořčice plnotučná,
majonéza,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
párek debrecínský,
vejce,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
petrželka zelená,
veka
Komentáře (2)