Nutriční hodnoty (Jablkový koláč se sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 085 kJ / 3 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,86 g |
| Tuky | 114,54 g |
| – nasycené | 31,81 g |
| – nenasycené | 76,74 g |
| –– mononenasycené | 50,67 g |
| –– polynenasycené | 26,07 g |
| ––– omega 3 | 2,09 g |
| Vláknina | 30,20 g |
| Cholesterol | 291 mg |
| Sodík | 787 mg |
| Sůl | 1,72 g |
| Sacharidy | 610,55 g |
| – cukry | 365,64 g |
| ––– laktóza | 25,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 800 g 800 g jablek (strouhaných) | Jablko čerstvé | 800 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |