Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená Tilápia po středomořsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 641 kJ /
870 kcal
Bílkoviny93,20 g
– z toho živočišné bílkoviny83,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,90 g
Tuky27,10 g
– nasycené4,58 g
– nenasycené20,51 g
–– mononenasycené17,05 g
–– polynenasycené3,46 g
––– omega 30,12 g
Vláknina24,01 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 3,27 g
Sůl7,80 g
Sacharidy57,58 g
– cukry27,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g Tilápie Tilápie 600 g
5 5 veklých brambor(oloupaných, nakrájených na plátky)
2 2 větší cibule (oloupané nakrájené na kolečka) Cibule čerstvá 140 g
1 1 hlavička česneku (oloupaného nakrájeného na plátky) Česnek čerstvý 70 g
20 20 zelených oliv (nakrájených ) Olivy čerstvé nezralé
6 6 velkých rajčat ( nakrájených na plátky) Rajče červené čerstvé 360 g
125 g 125 g mozzarelly(nakrájené na plátky)
2 KL 2 KL koření na ryby Grilovací koření 10 g
sůl Sůl mořská
citronový pepř (podle potřeby) Pepř černý
5 5 větších lístků bazalky Bazalka čerstvá
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 větvičky 2 větvičky saturejky Saturejka sušená
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
100 ml 100 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.