Nutriční hodnoty (Zapečená Tilápia po středomořsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 641 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 27,10 g |
– nasycené | 4,58 g |
– nenasycené | 20,51 g |
–– mononenasycené | 17,05 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 24,01 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,80 g |
Sacharidy | 57,58 g |
– cukry | 27,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g Tilápie | Tilápie | 600 g |
5 5 veklých brambor(oloupaných, nakrájených na plátky) | ||
2 2 větší cibule (oloupané nakrájené na kolečka) | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 hlavička česneku (oloupaného nakrájeného na plátky) | Česnek čerstvý | 70 g |
20 20 zelených oliv (nakrájených ) | Olivy čerstvé nezralé | |
6 6 velkých rajčat ( nakrájených na plátky) | Rajče červené čerstvé | 360 g |
125 g 125 g mozzarelly(nakrájené na plátky) | ||
2 KL 2 KL koření na ryby | Grilovací koření | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř (podle potřeby) | Pepř černý | |
5 5 větších lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 větvičky 2 větvičky saturejky | Saturejka sušená | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |