Nutriční hodnoty (Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 691 kJ / 3 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,48 g |
Tuky | 184,16 g |
– nasycené | 70,45 g |
– nenasycené | 104,10 g |
–– mononenasycené | 82,59 g |
–– polynenasycené | 21,51 g |
––– omega 3 | 3,07 g |
Vláknina | 65,46 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 9,25 g |
Sůl | 22,97 g |
Sacharidy | 254,52 g |
– cukry | 55,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
200 ml 200 ml vývaru (stačí z 1 kostky) | Vývar masový | 200 ml |
kuřecí kosti ze stehen | Kost kuřecí | |
kuřecí kůže ze stehen | Kuřecí kůže | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
1,5 l 1,5 l studené vody | Voda | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 1-2 vejce na zavářku | Vejce slepičí | 105 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
400 g 400 g uvařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 velká syrová mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
110 g 110 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 110 g |
1/4 balíčku 1/4 balíčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |