Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 691 kJ /
3 033 kcal
Bílkoviny68,76 g
– z toho živočišné bílkoviny28,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,48 g
Tuky184,16 g
– nasycené70,45 g
– nenasycené104,10 g
–– mononenasycené82,59 g
–– polynenasycené21,51 g
––– omega 33,07 g
Vláknina65,46 g
Cholesterol 753 mg
Sodík 9,25 g
Sůl22,97 g
Sacharidy254,52 g
– cukry55,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 uzená kuřecí stehna Stehno kuřecí s kůží uzené
150 g 150 g špeku Špek 150 g
400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
200 ml 200 ml vývaru (stačí z 1 kostky) Vývar masový 200 ml
kuřecí kosti ze stehen Kost kuřecí
kuřecí kůže ze stehen Kuřecí kůže
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
1,5 l 1,5 l studené vody Voda 1500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 1-2 vejce na zavářku Vejce slepičí 105 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 30 g
400 g 400 g uvařených brambor Brambor zimní 400 g
1 1 velká syrová mrkev Mrkev čerstvá 50 g
110 g 110 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 110 g
1/4 balíčku 1/4 balíčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.