Nutriční hodnoty (Pečený jehněčí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 975 kJ / 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
| Tuky | 1,39 g |
| – nasycené | 0,66 g |
| – nenasycené | 0,66 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,51 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 107 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 42,80 g |
| – cukry | 9,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí hřbet (celý s kostí) | Jehně hřbet | |
| 1 hlávka 1 hlávka česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| několik několik lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| několik několik lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 lžičky 2 lžičky tymiánu (může být i čerstvý) | Tymián sušený | 10 g |
| sůl | Sůl mořská |