Nutriční hodnoty (Krkovička s vůní i chutí léta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 563 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
| Tuky | 0,62 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 12,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,90 g |
| – cukry | 12,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 500 g |
| 1 1 veliká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 celá střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 22.5 g |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kousek kousek špeku | Špek |