Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s tuňákem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 031 kJ / 1 202 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,39 g |
| Tuky | 29,39 g |
| – nasycené | 4,15 g |
| – nenasycené | 23,78 g |
| –– mononenasycené | 13,41 g |
| –– polynenasycené | 10,36 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 107,12 g |
| Cholesterol | 63 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 92,33 g |
| – cukry | 10,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g tuňáka v konzervě slitého | Tuňák filet | 125 g |
| 300 g 300 g cizrny uvařené nebo z plechovky | Cizrna | 300 g |
| 1 1 menší červená cibule nakrájet | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 10 lístků 10 lístků bazalky nasekat | Bazalka čerstvá | |
| 15 15 zelených oliv plněných papričkou na kolečka | Olivy čerstvé nezralé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| limetková šťáva z 1 limetky | Šťáva z limetky | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku třeného | Česnek čerstvý | 7 g |