Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy - bezlepkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 840 kJ / 2 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 27,34 g |
| – nasycené | 7,16 g |
| – nenasycené | 14,14 g |
| –– mononenasycené | 8,67 g |
| –– polynenasycené | 5,47 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 34,00 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 456,50 g |
| – cukry | 135,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg mouky Jizerka | Mouka rýžová hladká | 400 g |
| 20 20 Hery | Margarín | |
| 10 10 cukru moučka | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva Dr.Oetker | Kypřící prášek | 6 g |
| asi 1 kg 1 kg nastrouhaných jablek nahrubo | Jablko čerstvé | 1000 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky | Rozinky | |
| 3 3 bílky ušleháme | Vaječný bílek | 99 g |
| 2 lžícemi 2 lžícemi cukru písek | Cukr bílý | 30 g |