Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy - bezlepkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 840 kJ / 2 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
Tuky | 27,34 g |
– nasycené | 7,16 g |
– nenasycené | 14,14 g |
–– mononenasycené | 8,67 g |
–– polynenasycené | 5,47 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 456,50 g |
– cukry | 135,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg mouky Jizerka | Mouka rýžová hladká | 400 g |
20 20 Hery | Margarín | |
10 10 cukru moučka | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva Dr.Oetker | Kypřící prášek | 6 g |
asi 1 kg 1 kg nastrouhaných jablek nahrubo | Jablko čerstvé | 1000 g |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |
3 3 bílky ušleháme | Vaječný bílek | 99 g |
2 lžícemi 2 lžícemi cukru písek | Cukr bílý | 30 g |