Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy - bezlepkové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 840 kJ /
2 352 kcal
Bílkoviny52,94 g
– z toho živočišné bílkoviny20,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky27,34 g
– nasycené7,16 g
– nenasycené14,14 g
–– mononenasycené8,67 g
–– polynenasycené5,47 g
––– omega 30,34 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy456,50 g
– cukry135,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg mouky Jizerka Mouka rýžová hladká 400 g
20 20 Hery Margarín
10 10 cukru moučka Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Dr.Oetker Kypřící prášek 6 g
asi 1 kg 1 kg nastrouhaných jablek nahrubo Jablko čerstvé 1000 g
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
3 3 bílky ušleháme Vaječný bílek 99 g
2 lžícemi 2 lžícemi cukru písek Cukr bílý 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.