Nutriční hodnoty (Pikantní mořské plody)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 550 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,67 g |
Tuky | 2,52 g |
– nasycené | 1,02 g |
– nenasycené | 1,26 g |
–– mononenasycené | 0,53 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,11 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 2,91 g |
Sacharidy | 20,28 g |
– cukry | 12,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mořských plodů (krevety, sépie, mušle, chobotnice) | Oliheň | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce červené kari pasty | Curry pasta | 30 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 červená chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky (nebo sójové omáčky) | Rybí omáčka | 15 ml |
2 lžičky 2 lžičky limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 10 ml |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |