Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 577 kJ /
3 962 kcal
Bílkoviny65,27 g
– z toho živočišné bílkoviny36,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,25 g
Tuky185,19 g
– nasycené105,88 g
– nenasycené67,65 g
–– mononenasycené59,65 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 30,69 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,51 g
Sodík 485 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy498,58 g
– cukry249,98 g
––– laktóza1,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g rebarbory Rebarbora čerstvá 250 g
250 g 250 g jahod Jahody čerstvé 250 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
75 g 75 g solamylu Bramborový škrob 75 g
125 g 125 g cukru krupice Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.