Nutriční hodnoty (Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 577 kJ / 3 962 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,25 g |
| Tuky | 185,19 g |
| – nasycené | 105,88 g |
| – nenasycené | 67,65 g |
| –– mononenasycené | 59,65 g |
| –– polynenasycené | 8,00 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 1,51 g |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 498,58 g |
| – cukry | 249,98 g |
| ––– laktóza | 1,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 75 g 75 g solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
| 125 g 125 g cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |