Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s koprem a balkánským sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 485 kJ /
1 072 kcal
Bílkoviny40,50 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky30,90 g
– nasycené19,50 g
– nenasycené9,15 g
–– mononenasycené8,25 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,32 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,50 g
Sacharidy148,05 g
– cukry11,25 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800-1000 g 800-1000 g brambor Brambor zimní 900 g
1 1 jarní cibulka i s natí Cibulka jarní čerstvá
2 ks 2 ks kyselých okurek Okurka polní zavařená
150 g 150 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 150 g
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 bílé jogurty á 150 g Jogurt kravský bílý 1,5%
Dijónská hořčice Hořčice dijonská
olivový olej Olej olivový
nálev z okurek nebo bzenecký vinný ocet Nálev z okurek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.