Nutriční hodnoty (Bramborový salát s koprem a balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 485 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 30,90 g |
– nasycené | 19,50 g |
– nenasycené | 9,15 g |
–– mononenasycené | 8,25 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 148,05 g |
– cukry | 11,25 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800-1000 g 800-1000 g brambor | Brambor zimní | 900 g |
1 1 jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
2 ks 2 ks kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
150 g 150 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 bílé jogurty á 150 g | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
Dijónská hořčice | Hořčice dijonská | |
olivový olej | Olej olivový | |
nálev z okurek nebo bzenecký vinný ocet | Nálev z okurek |