Nutriční hodnoty (Plzeňské vepřové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 215 kJ / 1 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,67 g |
| Tuky | 85,83 g |
| – nasycené | 36,82 g |
| – nenasycené | 42,69 g |
| –– mononenasycené | 33,83 g |
| –– polynenasycené | 8,86 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 11,72 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 753 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 53,98 g |
| – cukry | 15,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece (popř. kýty) | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 80 g 80 g chleba | Chléb pšeničný kváskový | 80 g |
| 1-2 dl 1-2 dl tmavého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 150 ml |
| 5 dl 5 dl vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín mletý (popř.frcený) | Kmín mletý |