Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plzeňské vepřové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 215 kJ /
1 485 kcal
Bílkoviny111,70 g
– z toho živočišné bílkoviny104,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,67 g
Tuky85,83 g
– nasycené36,82 g
– nenasycené42,69 g
–– mononenasycené33,83 g
–– polynenasycené8,86 g
––– omega 30,33 g
Vláknina11,72 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 753 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy53,98 g
– cukry15,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece (popř. kýty) Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g sádla Sádlo vepřové 60 g
80 g 80 g chleba Chléb pšeničný kváskový 80 g
1-2 dl 1-2 dl tmavého piva Pivo tmavé 10ᵒ 150 ml
5 dl 5 dl vývaru Vývar masový 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín mletý (popř.frcený) Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.