Nutriční hodnoty (Plzeňské vepřové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 215 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,67 g |
Tuky | 85,83 g |
– nasycené | 36,82 g |
– nenasycené | 42,69 g |
–– mononenasycené | 33,83 g |
–– polynenasycené | 8,86 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 11,72 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 53,98 g |
– cukry | 15,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece (popř. kýty) | Vepřová plec | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
80 g 80 g chleba | Chléb pšeničný kváskový | 80 g |
1-2 dl 1-2 dl tmavého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 150 ml |
5 dl 5 dl vývaru | Vývar masový | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín mletý (popř.frcený) | Kmín mletý |