Nutriční hodnoty (Indonéské kuřecí soté s pečenými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 342 kJ / 2 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 233,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,76 g |
Tuky | 129,26 g |
– nasycené | 24,08 g |
– nenasycené | 100,38 g |
–– mononenasycené | 73,70 g |
–– polynenasycené | 26,68 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 14,46 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 4,53 g |
Sůl | 10,65 g |
Sacharidy | 45,90 g |
– cukry | 7,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích prsíček | Kuře prso | 1000 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 pálivé čerstvé papričky | ||
2 lžičky 2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 10 g |
0,5 dl 0,5 dl sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 50 ml |
0,3 dl 0,3 dl vinného octa | Ocet vinný bílý | 30.000001192092896 ml |
0,5 dl 0,5 dl olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
150 g 150 g loupaných arašídů | Arašídy solené | 150 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
brambory | Brambor zimní |