Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indonéské kuřecí soté s pečenými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 342 kJ /
2 472 kcal
Bílkoviny274,76 g
– z toho živočišné bílkoviny233,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,76 g
Tuky129,26 g
– nasycené24,08 g
– nenasycené100,38 g
–– mononenasycené73,70 g
–– polynenasycené26,68 g
––– omega 32,40 g
Vláknina14,46 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 4,53 g
Sůl10,65 g
Sacharidy45,90 g
– cukry7,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecích prsíček Kuře prso 1000 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 pálivé čerstvé papričky
2 lžičky 2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 10 g
2 lžičky 2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 10 g
0,5 dl 0,5 dl sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 50 ml
0,3 dl 0,3 dl vinného octa Ocet vinný bílý 30.000001192092896 ml
0,5 dl 0,5 dl olivového oleje Olej olivový 50 ml
150 g 150 g loupaných arašídů Arašídy solené 150 g
cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.