Nutriční hodnoty (Indonéské kuřecí soté s pečenými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 342 kJ / 2 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 274,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,76 g |
| Tuky | 129,26 g |
| – nasycené | 24,08 g |
| – nenasycené | 100,38 g |
| –– mononenasycené | 73,70 g |
| –– polynenasycené | 26,68 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 14,46 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 4,53 g |
| Sůl | 10,65 g |
| Sacharidy | 45,90 g |
| – cukry | 7,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích prsíček | Kuře prso | 1000 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 pálivé čerstvé papričky | ||
| 2 lžičky 2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 10 g |
| 0,5 dl 0,5 dl sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 50 ml |
| 0,3 dl 0,3 dl vinného octa | Ocet vinný bílý | 30.000001192092896 ml |
| 0,5 dl 0,5 dl olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 150 g 150 g loupaných arašídů | Arašídy solené | 150 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| brambory | Brambor zimní |