Nutriční hodnoty (Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 621 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,46 g |
Tuky | 45,92 g |
– nasycené | 20,25 g |
– nenasycené | 25,03 g |
–– mononenasycené | 16,47 g |
–– polynenasycené | 8,56 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,94 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 60,48 g |
– cukry | 27,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky hovězího zadního masa z kýty | Hovězí kýta | |
200 g 200 g domácího prejtu (nebo vinné klobásy) | Jelito | 200 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
1-2 1-2 polévkové lžíce ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | |
vývar z masa | Vývar masový | |
3-4 3-4 polévkové lžíce divokých brusinek | Brusinky zavařené | |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
1 1 větší pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 světlé čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 polévková lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
1 1 polévková lžíce divokých brusinek | Brusinky zavařené | |
kapka kapka olivového oleje | Olej olivový |