Nutriční hodnoty (Dýňová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 208 kJ / 50 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,87 g |
| Tuky | 0,06 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 1,19 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,87 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední dýně hokaido (750 g dužiny) | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| šťáva z 2 cm šťáva z 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zakysaná smetana na ozdobu | Smetana kravská zakysaná 12% |